uFeel.me
Възторжена любов
Автор: taniatanina,  16 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 288
Възторжена любов,
аз чувам твоя зов!
С пленителни черти
ти в миг ме възхити!
Ти ,сладко вино руйно,
ти ,огън бляскав,буен,
със тебе съм щастлива
и обич ме опива!
В лазура светлосин
искри дъга в рубин
и любовта запява,
сърцата ни огрява!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me