uFeel.me
Възмездие за нещо вечно
Автор: ГАЛЯ,  25 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 370
Когато дойде време
и реката от емоции в живота ти прелее,
когато няма нищичко достойно да е бреме
и виждаш господ как се смее,
тогава разкопчай сърцето си и виж,
как недостатъчен е пътя
за силата, която имаш да го извървиш!

И този стих от щастие възбуден и роден,
достатъчен да компенсира е
това, че ти не си до мен...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me