uFeel.me
Възкръсвай ме
Автор: nerina,  13 януари 2013 г. в 17:47 ч.
прочити: 337
Разпилявай косите ми с вятър,
до непонятност в тях ме разгадай,
в мечтите си да поиграем театър,
в зениците ме тихо приласкай.

И вените ми изцели издрани,
потопи се в горещия ми свят,
мислите ти в мен са сбрани
и с кротка нежност ми мълвят.

И бледите ми спомени пречупвай,
възкръсвай ме от кървави следи
и наместо кал, с обич отрупай
изгубени в пространството сълзи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me