uFeel.me
Възкръсване...
Автор: l.hiena,  20 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 388

*

Не можеш да се скриеш зад фасадата

на своето сподавено излъчване.

На мен ми е достатъчна наградата

да ме погледнеш (дяволски измъчваш ме!).

*

Аз виждам, че не е така бетонна

преградата, която  ни разделя.

Въздишката (неволно ли отронена?!)

издаде те... и знам - ще те намеря!

*

И с длан, трепереща до пръсване,

брутално ще разкъсам, знам, съня ти

Ще усетиш своето възкръсване

и сам ще ме дариш... със любовта си!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me