uFeel.me
Важното е да искаш!
Автор: pavli,  11 март 2010 г. в 21:41 ч.
прочити: 2333

Не спиш ли? Пак ти преча…
С будните копнежи…

Аз съм твоята пречка,
но и твое тайно желание…

Тук, вляво, до сърцето-пресечка
догони едно мое дихание…

Всички надежди в сноп вяра вържú,
всички мечти в тръпка заплетú…

В шепа събирай сълзите…
(аз вече не съм измислена…)

Идвай в моите сънища.
Там си толкова истински.

Погалú ме с благи мисли.
Важното е да искаш!

                                © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me