uFeel.me
Въженото мостче на въздишките
Автор: barona39,  26 декември 2011 г. в 18:18 ч.
прочити: 194
                                    на жена ми

Любима моя, зима е oтвънка
и вятър спи в лисичи стъпки сини,
но ще се стресне, сянката му тънка

през иглени уши дори ще мине...

... и ще смрази пътеките до тебе
и въженото мостче на въздишките.
Преди да се превърна в къс от айсберг,
на преспите в платното ще напиша...

... две думи, с дъх горещ на пресекулки,
и те ще блеснат в миг като опали.
Не се чуди съвсем с какво светулките
напролет твойте изгреви ще палят...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me