uFeel.me
Възел
Автор: estela,  20 юли 2009 г. в 12:34 ч.
прочити: 443
Тих копнеж 
трудна воля - 
ръцете туптят
и рисуват на стръмното прага.

Ни кормило,
ни курс - 
нямам даже небе,
а те искам! мечтите полягат...


Да обжаря с пети
на земята гръдта,
всички извори
там да замлъкна...
само аз да шептя - 
извор сетна вода.

Пий от мен -
нека в ада замръкнем!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me