uFeel.me
Върви
Автор: Ivanka Dimitrova,  3 февруари 2009 г. в 19:40 ч.
прочити: 197

Реши и си тръгваш?! Добре.
Аз не искам сега да те спра.
Не разказвай за мене поне,
аз по-лесно така ще простя.

Аз не искам светът да научи,
колко сълзи след тебе пролях,
за това че със теб не сполучих
и отново потънах във мрак.

Аз не искам за мен да разказват
колко подло постъпих със теб,
или утре със болка да казват:
"Тя е вече погубен човек."

Виж късно е вече. Върви!
Аз тук и без теб ще се справя.
Ти просто за мен забрави!
За тебе, аз знай, ще забравя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me