uFeel.me
Върви си...
Автор: slance,  11 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 521
Събуждам се сутрин с мисълта за теб,
търся те,но те няма,
боли ме,но само болката в мен остава.
Спомних си онази вечер-
ти ме целуна и аз ти отвърнах,
после си тръгна и гръб ми обърна...
Мислех,че си различен,
но разбрах че съм сгрешила,
ти нарани ме и сега аз те моля-,,Остави ме".
Не ме гледай,защото спомена се завръща и
самотата отново в своите студени ръце ме обгръща.
Не знаеш колко ме боли
и никога няма да позволя да видиш
как сълзите се стичат по моите страни.
Сбогом и забрави ме..
чуй,аз те моля-
,,С друга замени ме"...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me