uFeel.me
Върви си
Автор: az20sam,  13 юли 2011 г. в 13:13 ч.
прочити: 169

Ръце протягам, за да прегърна образа ти,

очи затварям, за да не бликат сълзите.

Сърце разбивам, за де те защитя,

а ти не ми прости, не ме разбра.

 

Ти решил си да заминеш,

върви си! Аз няма да те спра.

За миг погреба всичко,

по дяволите прати любовта.

ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me