uFeel.me
Върни се
Автор: Malita,  1 февруари 2009 г. в 18:54 ч.
прочити: 477

ВЪРНИ СЕ,  МОЯ ОБИЧ  НЕ ПРЕЖАЛЕНА
СЪРЦЕТО МИ ЗОВЕ ТЕ ОТ ГОДИНИ
И СПОМЕНА ЗА ТЕБ  НЕИЗЛЕЧИМ Е.
ОЧАКВАМ ТЕ С ИЗСТРАДАНА ИЛЮЗИЯ -
КОПНЕЖ И ВОПЪЛ ПО ЕДНО ОТСЪСТВИЕ.
ИЗСЪХНАХА ОЧИТЕ МИ ОТ ВЗИРАНЕ
И ПАРЕЩИ СЪЛЗИ СЕГА ПОПИВАТ ГИ.
МЕЧТАТА МИ Е САМО БЛЕДА СЯНКА,
АГОНИЯ БЕЗ ТЕБ Е ВСЯКО УТРИН НОВА.
МИЛУВКИТЕ ТИ ИСКАМ ДА МЕ СГРЕЯТ,
ЕДИНСТВЕН ТИ  ДУШАТА МИ ДОКОСВАШ
И САМО С  ТЕБ СЕ ЧУВСТВАМ ЖИВА.
ВЪРНИ СЕ, МОЯ ОБИЧ НЕ ПРЕЖАЛЕНА
ВЪРНИ СЕ ТУК, ДО МЕН... СПАСИ МЕ
И ЦЯЛАТА СЕ НЕЖНОСТ ТИ ДАРИ МИ.
АЗ ЧАКАМ ТВОЕТО ЗАВРЪЩАНЕ.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me