uFeel.me
Върни се
Автор: JB,  6 декември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 456
Когато си далеч сърцето ми пронизвано е с меч,
караш го обилно да кърви, но не знам до кога ще издържи
без да види твоите прелестни,божествени черти.
Моля те при мен се завърни и меча извади
или го натисни по-дълбоко в големите ми гърди
за да заличи последните сълзи в чакащите да зърнат Теб очи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me