uFeel.me
Върни ми
Автор: Laska,  26 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 742
С листа брезите не шептят -
съблече ги вятъра.
Щурците вече не пеят -
есента ги изплаши.
Лястовичето гнездо...
и то опустя.
Тишина.
Усещане за
самота...

Върни ми
радостта в очите...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me