uFeel.me
Върни дълга
Автор: nina_89,  17 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 366
Когато чуя, че си се оженил
и с нея бил си ти щастлив
на твоята сватба ще дойда
за да те видя-влюбен,щастлив!

Вратата леко ще отворя,
ще се свия в някой кът,
и незабелязана от много хора
ще те погледам аз за сетен път!

И после сред подаръците многобройни
ще оставя аз и своя дар.
Пръстена, който с клетва непрестанна
подарил ми бе с много дар.

Ти сигурно ще го намериш
и тревожно ще се запиташ
"Кога ли е дошла?"

Не се вълнувай, не трябва да трепериш
аз просто върнах си дълга!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me