uFeel.me
Въпроси
Автор: nerina,  12 октомври 2012 г. в 00:57 ч.
прочити: 254
Ще танцуваме ли, Лорде днес?
В теменужено съм цяла ваша
и боса съм за танците нощес,
пантофите оставих на паважа.

В косите си елмаз закичих,
в деликатен, нежен цвят лила
на земята бавно коленичих
да сложа на устните роса.

И ето ме разлистена сега,
но какво Ви притесни!?
Ухая на канела и цветя,
а нещо мъничко Ви смути.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me