uFeel.me
Въпрос
Автор: tonia_borisova,  4 юли 2011 г. в 02:49 ч.
прочити: 186

 

За теб съм цвете сред морава

кръстосана от временни пътеки.

Извява вятър и полека

измачканите стръкчета изправя.

Дъждът засява свойта песен

и никнат семена... Тогава,

когато няма да е лесно

пътечката си да познаеш,

как твоята любов до мен ще стигне?

 

1977г., В.Търново

Из \"Тайнства\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me