uFeel.me
Въпрос на време
Автор: villy_g,  19 април 2013 г. в 20:04 ч.
прочити: 344
Не ти се сърдя, гоня ветровете.
Хиляда плитки имам да разплитам.
Студено е, попрекалиха дъждовете,
а аз опитвам някак да се окопитя...
Не ти се сърдя, нямам сили.
Каквото има, то ще се покаже...
Ще бъдем ли или сме били,
това със времето ще се докаже...
Не ти се сърдя, просто съм такава.
Изплетена от чувства, непокорна.
Не искам нищо и не обещавам
и зная, че ти идвам нанагорно...
Не ти се сърдя, даже те сънувах.
Дойде във черно, силно устремен...
Говореше ми нещо, но не чувах
и те усетих някак променен...
Не ти се сърдя, имам си болежки.
Запушвам всеки ден пробойни.
Не се оплаквам, но понякога е тежко
и доста често бивам неспокойна...
Не ти се сърдя, остави това.
Хиляда мига чакат неродени..
Предлагам първият да си поеме дъх сега.
Останалото е въпрос на време...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me