uFeel.me
Въпрос без отговор
Автор: MaMyHKa,  17 декември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 313
Без теб я няма топлината
и слънцето залязва.
Опитвам се да скрия самотата...
Защо животът ме така наказва?

Нима си с ледено сърце?
Нима не виждаш ти
как към теб протягам ръце
и как оставяш болезнени следи?

Защо се подигра с мен?
Недочут от теб е моят вик.
Умирам бавно ден след ден,
безкраен е за мене този миг!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me