uFeel.me
Вълшебството
Автор: pavli,  21 август 2009 г. в 18:25 ч.
прочити: 2274
И колко пъти коленичила
вълшебна думичка повтарях.
Изгубена в мечти и ничия -
Сезам не се отваря...

Смених сезоните и ето -
засякох твоите мълчания...
Намерих си вълшебството,
смалих огромни разстояния...

Шептящи, пръстите към мене
запърхаха. С възторг неописуем!
И нароените цветя в душата
затрепкаха и заблестяха...

                                 © Павлина Петрова


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me