uFeel.me
Вълшебство
Автор: anichka_s,  5 октомври 2008 г. в 18:33 ч.
прочити: 480
В онази нощ вълшебна,
под звънкият есенен дъждец,
ръката си към мен ти протегна
от своята топлина да ми дадеш.
Не беше празник, а душата ми танцуваше,
погълната от твоите сетива,
косата ми с вятъра флиртуваше
под звуците на падащи листа.
От този миг изгаряш ме и палиш ме с очи,
сърцето ми за теб, вечно ще гори.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me