uFeel.me
Вълшебство
Автор: Nanita,  25 юли 2011 г. в 08:48 ч.
прочити: 199
С език облиза залеза небето
потъна в нас, като вълшебство бяло
онемя света и засънува вечност,
земята завъртя се, и нощта пристана.

Внезапно и леглото ни превърна се в небе,
а облаците му в чаршафи оживяха
Луната се показа кръгла, засия
за нас усмихна се и затанцува.

Звездите покорени отразиха
обичта ни на капки пресолени,
а вятъра, като омайник палав
през нас премина и ни погали.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me