uFeel.me
Вълшебната отвара...
Автор: ohne dich f,  3 август 2008 г. в 19:15 ч.
прочити: 444
Нахлуват спомени в главата ми
и с усмивка си спомнях за тях!
Красиви мигове сгряващи душата ми,
от радост макар и отминала - запях...

Запях песента за отминалото щастие и любовта,
онази със звуците нежни от китара!
В този миг закипя кръвта,
а споменът се оказа - вълшебната отвара...

Забравих болки,неволи и тъжните дни,
гмурнах се в океана от милите спомени!
Слях се с приидващите бавно вълни
и носех се по течението без да ме боли!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me