uFeel.me
Валс
Автор: kotence_presi,  6 май 2011 г. в 15:02 ч.
прочити: 356
Протегни ръка към мене за пореден танц
музика пусни ни за да бъде романтично
пак във вихъра на този страстен валс
да се слеем, лудо, неприлично

С нотите на този страстен епизод
в ритъма на тези стъпки неприкрити
огън пулсира със собствен живот
мислите са толкова открити

Хайде хвани ме за ръката
води ме с тези стъпки толкова познати
да танцуваме танца на душата
да танцуваме до настъпването на зората

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me