uFeel.me
Вакуум
Автор: balada,  9 юли 2011 г. в 22:10 ч.
прочити: 182
Тя премина през
материята на сърцето му
и след себе си остави
безграничен вакуум.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me