uFeel.me
ВСЯКО ТОПЛО ЧУВСТВО Е ПЪТЕКА
Автор: Pobeditel,  8 февруари 2009 г. в 18:04 ч.
прочити: 441

Помня градината с червени рози,
най-красивата сред тях бе ти
и как слънцето в небето синьо
закриляше две влюбени души.

Съдбата с четка багрите нанася,
чрез нас рисува приказен пейзаж.
От цветовете музика извира,
превръща ни в пролетен колаж.

Думите изпълват с нежна обич
пролуките от нощна тишина.
С порив силен идват дните,
живеем с теб във свят на чудеса.

Всяко топло чувство е пътека,
отвеждаща до нечие сърце.
Извървиш ли я с успех докрай,
от щастие ще свети твоето лице.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me