uFeel.me
ВСЕ ПАК - ЛЮБОВ!
Автор: zefpet,  7 март 2010 г. в 22:28 ч.
прочити: 643

Излишни полемики, трудни въпроси.
Изчакване тягостно, думи и стон.
От нищото мъка в отровни подноси.
Мълчание звучно, сълзи милион.

Изгарящи чувства, мечта необятна.
Прегръщане страстно, целувки и смях.
Терзание после, тъга непонятна.
Отчаяни вопли, панически страх.

Среднощни тревоги и песен без думи.
Стаено желание, порив без зов.
Китара ранена със скъсани струни.
Сърца изгорени…
                                  И все пак – Любов!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me