uFeel.me
ВСЕ ОЩЕ БОЛИ!
Автор: fenix,  2 юни 2012 г. в 08:16 ч.
прочити: 514
Не ме преследвай, обич, не желая
да стиснем с теб приятелски ръце!
Възможностите ти аз вече, зная,
кървят все още мойте колене...

Не ме примамвай и не ми се вричай,
от сладки думи още ми горчи...
Не ме \"спасявай\" и не ме обичай,
далеч от мен, за Бога, остани!

Не ме довеждай пак до изкушение,
че още помня болките... страха...
Май по-добре така с пренебрежение,
да игнорирам твоята ръка...

Не я подавай... няма да я хвана,
че пътят още, обгорял, дими...
Със теб любов не искам да остана
вземи си чувствата и моля те върви!

Ще ближа рани, ще скърбя, ще плача,
ще се разкъсвам на милион страни!
Но твоят праг не искам да прекрача,
все още не... Все още ме боли...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me