uFeel.me
ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО
Автор: linapaint,  8 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 465

Тишина
нима съм в пустиня!
Тишина
дори и сърце не пулсира
убива всичко в мен!
Аз искам искрица от твоя живот
да пламне всичко в мен!
Тежко е
време разделно!
Чакам мигът
и буря
и вихрушка
ето тук
и мен да отвее...
Тишината
остана тя дълго в мен!
Само дъждът в очите напомня
че ти си далеч
и живееш без мен!
Спомен
мътен изплува
днес
ту утре
че пак ще си с мен!
Но само със спомен как се живее!
___ТИШИНА
_______САМОТА
__________СПОМЕН
И ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО Е С МЕН !

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me