uFeel.me
ВПИСАХ ТЕ В СЪРЦЕТО СИ
Автор: Pobeditel,  12 юли 2008 г. в 09:44 ч.
прочити: 695

Чрез теб усещам
колко е красив света.
С твоята обич
е светъл всеки ден.
Ти си моето
щастливо утро,
сладката ми тръпка
във нощта.
Сънувам те и те жадувам
вървя към теб,
следвам те като мираж.
Цяла вечност
аз те търсех,
в приказки вълшебни,
но ти дойде,
от слънцето
дори по-земна,
от морските вълни
по-нежна,
от планинско езеро
по-свежа.
Вече те намерих
и сега обичам
всяка твоя дума,
всяка мисъл,
всяка твоя клетка.
Като художник влюбен
в изящния модел,
потапям в багрите ти
своята четка
и рисувам с плам
една любов,
едно слънчево лице.
И ето вписах името ти
със златни букви
в огненото си сърце.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me