uFeel.me
ВЛЮБЕНО ДА ГЛЕДАМЕ ЗВЕЗДИТЕ
Автор: blaskov,  21 август 2012 г. в 16:10 ч.
прочити: 387
От твойте дни и нощи съм обсебен,
и тебе призовавам като клада.
Не искам да живуркам непотребен,
да те обичам само и да страдам.


От тойте погледи съм разтревожен,
защото липсват огънят, искрите...
Аз искам само длан в дланта да сложим
и влюбено да гледаме звездите.


От тебе невъзможното желая,
защото цяла бездна ни дели...
Но как за друга обич да мечтая,
след като в сънищата ми си вечно ти?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me