uFeel.me
ВЛЮБЕНИ
Автор: dadi281,  4 май 2011 г. в 08:07 ч.
прочити: 445
Тя и той живееха в един квартал,

тя и той не знаеха един за друг.

Случайна среща в градинката с фонтана

и откритие - родени са един за друг.



Изведнъж небето оцвети се във лазурно синьо,

погледи отправиха един към друг,

слънцето огря в искрящо златно

и устремиха се един към друг.



Устните в целувка нежна сляха,

преплетоха тела един във друг,

ръце със нежност полетяха

и сърца се врекоха един на друг.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me