uFeel.me
ВЛЮБЕНИ
Автор: cvetian,  6 март 2011 г. в 14:20 ч.
прочити: 399
Гледам отсреща, във скромна камина,
ярките пламъци тихо редят
приказка чудна за тези двамина,
седнали влюбено, как си шептят.
Топли прегръдки и нежни милувки,
сливат сърцата за нови мечти.
Погледи влюбени, сладки целувки
те си разменят, щастливи едни.
После камината леко догаря,
всичко потъва във здрач, в тъмнина.
Огънят в двамата бързо разгаря,
чувства на влюбени и топлина.
Птиците в клоните вече допяват
песни последни в среднощния мрак.
Утре ще литнат и пак ще запяват,
песни за влюбени, в шумния град.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me