uFeel.me
ВЛЮБЕН СТИХ
Автор: rozalin,  19 април 2009 г. в 19:54 ч.
прочити: 828
Искам да те гледам боса,
да стъпваш по росната трева,
с коси разплетени - коприна,
с тънка, самодивска, изваяна снага...


Искам да събуждаш изгрева-
с твоя поглед на сърна...
Трепетно сърцето да пулсира,
да търси живата вода...


От менците ти да отпия,
глътка обич и сълза,
а после да полееш тихо
цветята в моята душа...


Неземна, моя, мила -
изгоро, сбъднице в зори,
обичам те и Бог аз моля:
"Дай ми огън и искри"


Запей ми песен за душата
с глас загорски от Пирин -
и само вятърът  в стъклата,
да чува моя, влюбен стих...


16.04.2009г.
Галина Москова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me