uFeel.me
ВЛАСТНО ВЪЛНАТА ЛЮБОВНА ОБЗЕ МЕ
Автор: mitivan,  25 юни 2013 г. в 19:28 ч.
прочити: 736
Ум и душата, през цялото време -
ден и нощ – твоето име мълвят;
властно мълвата любовна обзе ме
и се вълнува пламтящата гръд!

Цял живот мина – все още не зная,
как и с какво ли така ме плени...
Странно. Магия ли главата замая,
че ми съдбата докрай промени...

Бедно ми, бедно, сърце обичливо,
винаги влюбено, страстно си било,
щеше ли, щеше ли да си щастливо
пътя към Нея да беше открило?

10 април 2012 mitivan
/ „Юношеска любов“ /

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me