uFeel.me
ВЛАСТ
Автор: YSA,  17 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 399
ЛЮБОВТА ОТНОВО Е НА ВЛАСТ
И СТОПЛЯ ЦЯЛОТО МИ ТЯЛО
НЯМА ГО СТУДЕНИЯ МРАЗ
ЗА ТОПЛИНА Е ТО КОПНЯЛО

ЦЕЛУВАЙ МЕ ЛЮБОВ СВЕЩЕНА
ТИ ВСИЧКО СИ НА ТОЗИ СВЯТ
БЕЗ ТЕБЕ НИЩО-ЗЕМНА И НЕЗЕМНА
И РАДОСТТА И МЪКАТА И РАЙ И АД

БЪДИ БЛАГОСЛОВЕНА ГРЕШНИЦЕ
ЗА ВСИЧКИ БОЛКИ И МЕЧТИ
ЛЮБОВНА ФЕЯ ЛИ СИ ВЕЩИЦЕ
БЕЗ БОЛКА НЕ ЖИВЕЕШ ТИ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me