uFeel.me
ВИШНЕВ ЦВЯТ
Автор: idan,  24 март 2011 г. в 21:58 ч.
прочити: 247

Минават години,
мигове чудни,
нахлуват спомени свидни.

Празника мил
в днeшния ден,
винаги бил е в мен.

Покой не може да има,
сънят ти е хубав нали,
вишнев цвят отново вали.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me