uFeel.me
ВИРТУАЛНАТА НИ ЛЮБОВ
Автор: cvetian,  2 април 2011 г. в 20:00 ч.
прочити: 470
Ти пак ми каза:\"Липсваш ми!Ела!\".
За кой ли път целувки нежни ми изпрати.
А аз стоя отново пред компютъра сама,
протягам длани, търся те и чакам.
Из между хиляди открих те аз -
красив, добричък, умен, мил.
Неповторим и нужен си за мен сега,
на никого и никога не ще те дам.
Теб пуснах само във заключеното си сърце,
в душата - храм, си само ти.
Към теб протягам двете си ръце,
на теб ще посветя оставащите дни.
Ти вече никога не ще си сам!
Ще имаш обич, нежност, топлина!
Любов безкрайна, сили ще ти дам.
В живота ни, макар и малко късно -
ще има само слънце, светлина!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me