uFeel.me
ВИНО НА ЖИВОТА
Автор: ANJI,  18 май 2011 г. в 23:00 ч.
прочити: 569
Горчилката е вино на живота...
Във нея се преражда любовта.
Във нея се изстрадва самотата.
Във нея те докосвам със душа.

Горчилката е залъка от обич,
заседнал на горещата ти гръд.
Горчилка е, защото ме обичаш.
Горчилка е, защото в теб горя.

Докоснат от горещата ми обич,
побягна,сякаш да не изгориш.
Нима сърцето ти за мене не е страдало?
Нима раздялата отново не горчи?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me