uFeel.me
ВИНО И ЛЮБОВ
Автор: anabet,  14 февруари 2009 г. в 09:19 ч.
прочити: 431

Като виното съм  -  ароматна!
Вдишай ме, отпий с наслада -
аз съм като билка блага ....

Като виното съм - пурпур страстна!
С всяка капка нежно те опивам,
с всяка глътка - обич в тебе вливам!

Като пенливо вино съм - магия!
Като силен вятър съм - стихия!
И пия,пия до забрава -
от теб,любов, за да съм млада!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me