uFeel.me
ВИНАГИ СЪМ ТЕ ОБИЧАЛ
Автор: mladMilan,  24 ноември 2010 г. в 21:17 ч.
прочити: 1076
Винаги съм те обичал - знаеш!
Била си винаги за мен съдба!
В мислите ми роза си – ухаеш,
красива, ослепителна жена!

Жена от сънища щастливи,
жена, дарена с дивна красота,
жена ефирна - самодива,
жена – мечта, единствена в света!

За мен си топъл бряг, тих пристан,
спасение от мрачните ми дни!
Ти спираш моя бяг, улисан
в тревоги и несбъднати мечти...

Ти палиш светлината в мрака
и тичам лудо все към тебе сам,
аз знам, че някъде ме чакаш
и цялата си обич ще ти дам!

За тебе цял живот я пазих,
дойде в сърцето ми, сама се скри,
когато в ледените преспи газех,
тя топлеше студените ми дни.

Давам ти я, без да те обричам -
вземи я, нека бъде вечно с теб!
Винаги така ще те обичам -
аз влюбеният съм във теб поет!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me