uFeel.me
ВИДИМО - НЕВИДИМО
Автор: avin,  28 март 2011 г. в 22:09 ч.
прочити: 267

Невидим вятър
раздухва, развява,
бели причинява,
в полъх нежен прелива,
гальовно милва.

Чувство видимо
горчи, отблъсква,
сълзи горестни пролива,
в обич се ли обяснява,
сърцето влюбено целува.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me