uFeel.me
ВЕТРОВИТО СТИХОТВОРЕНИЕ
Автор: bohem,  17 февруари 2012 г. в 17:10 ч.
прочити: 447

 

Все ще дойде време, някога на Есен…
С теб ще бъдем двама волни ветрове.
Аз съм Севернякът – напорист и бесен.
Ти ще си Южнякът с босите нозе.
 
Ще се срещнем тайно в някое усое.
Смерч ще се повийне, дъжд ще завали.
Ще заскачат лудо сдържани порои.
Буря ще катурне празните ни дни…
 
Само да се случи, някога случайно,
ей така по Есен, в голите поля…
С теб ще си разкажем вятърните тайни–
в мъжки ураган и в буря на жена…
 
Николай Дялков
13.02.2012 год.
гр.Благоевград

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me