uFeel.me
ВЕТРЕ, ПЛАЧИ СИ
Автор: bohem,  25 април 2012 г. в 19:01 ч.
прочити: 449
Странно край мен някак вятърът плаче.
Стене със него поредният дъжд…
Мълнии святкат в душата по здрача…
Скри се небето така изведнъж...
 
Бие пирони край мен по кърмата
вече поредната бясна вълна...
Няма да свия позорно платната.
Знам, че сред бурята чака ме тя...
 
Стискам си руля... Ти, ветре, плачи си.
Вдигай стена срещу мен, ако щеш...
Пълен напред... И по всичко личи си -
тръгвам към нея... Не ще да ме спреш...
 
Николай Дялков
гр.Тополовград
25.04.2012 год.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me