uFeel.me
ВЕСТ ОТ ПРИЯТЕЛ
Автор: DINO,  31 юли 2009 г. в 19:30 ч.
прочити: 268
ВЕСТ ОТ ПРИЯТЕЛ

Писмото ти ми носи топлина
Предавана от век на век
Поемам жадно тази светлина
Колко малко му е нужно на човек

Дали от думите написани
Дали от милите слова
Може би във тайнство сме орисани
Един за друг да пишеме това

Дори „Добре съм” да ми пишеш
Дори и думичка една
След туй цветята по добре миришат
Омекват мойте колена

И знай едничък поглед даже
Ми стига колкото и невидимо
Сърцето ми с усмивка да ти каже
Обичам те приятелче любимо

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me