uFeel.me
ВЕРЕН СПЪТНИК
Автор: PALIBETI,  4 декември 2011 г. в 17:35 ч.
прочити: 416

Дойде в живота ми, като случаен пътник
за малко слязъл на самотна гара,
а днес си моят верен спътник,
мъжът, на който се зарекох пред олтара!


Дойде в домът ми, сякаш на шега,
ала завинаги в него остана.
И колко по-красив животът е сега,
когато до теб аз редом застана!


Дойде и тихичко почука на вратата
и настани се в моето сърце!
В домът ми ти донесе светлината
и усмивката на моето лице!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me