uFeel.me
ВЕЧЕРТА С ТЕБ...
Автор: d2,  2 март 2013 г. в 13:47 ч.
прочити: 405

За нашата вечер подготвих
чаши, вино и рози букет,
вплетох въздишка, тиха във стих,
свещи, огън с огнище за теб.
Виното така е искрящо!
Обич в рубина много ще влея!
Ще седна отсреща за малко.
Нищо… нищо няма да смея...
Танц вие пламък в огнището,
грее нежно със краски оранж,
милва ни… топло обгръща то
в смутена… плаха тръпка меланж.
Игра на сенки във картини,
сред тях… твоя нежен силует.
Отчайващо прекрасна си ти!
Как… как само копнея за теб!
Тихичко, звън мек ще ни срещне.
Ще забравим тъжните вопли.
От рубина отпий, а после…
Усети ли как всичко ни топли!


писма до графиня Д
11.11.2009г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me