uFeel.me
ВЧЕРА
Автор: maria_ha,  15 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 1162

Събудих се! До главата ми нежна дантела,

луксозна опаковка, фин шоколад…

В стаята с дъх на гореща канела

се носеше плодов, свеж аромат!

 

Отворих очи и целуна ме изгрева

на две влюбени, меки кафяви очи…

Прочетох в тях обич – вълнуващо истинска!

Прочетох послание с много мечти!

Почувствах света, като мъничка сфера!

Той беше в ръцете ми! Обичах! Горях!
Денят на влюбените беше вчера…

Отново влюбена във тебе бях!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me