uFeel.me
ВЪРВИ СИ
Автор: eva1igrata,  30 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 528

Със твойте чувства се закачам,

стържа с нокти и боли,

разкъсващо мъчение - откачам,

но тебе наранявам аз, нали?

---

Дали защото ме обичаш,

обсебен си изцяло, знам,

върви си, на мене не приличаш,

любов не мога да ти дам.

---

Жестока съм, но имам си причина

и мен ме стъргаха със нокти малки,

и всичко нежно си замина,

живея със остатъците жалки.

---

Като вампир ти смуча любовта,

върви си, че ще съжаляваш,

осъдена съм да живея в самота,

недей ти чувствата си да продаваш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me