uFeel.me
ВЪРНИ СЕ...
Автор: Lilims,  10 юли 2011 г. в 00:26 ч.
прочити: 324
Върни се -

и прогони скръбта...

Сърцето ми

не може друг да обича!...

 

Върни се

и анатемосай самотата -

с прегръдка

ще спасиш душата ми...

 

Върни се -

за да бъдем щастливи

в любовта...

 

... върни се...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me