uFeel.me
В зениците...
Автор: Shy,  11 януари 2010 г. в 19:37 ч.
прочити: 464

Не минавай край мен на прибежки.
Спри за миг. На вратата почукай.
Не бъди ти \"крадеца пладнешки\",
а дочуй на сърцето капчука.

Всяка капка за тебе се стича,
и отеква в аортата, в ляво...
И почти като малко момиче
твойто име шептя, прималяло.

Докога ли... не знам и не мисля
ще остана за тебе тъй цяла?...
Във зениците, ти, си орисан
да рисуваш сълзата ми бяла... 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me